Black Hat Hediye Çekilişi

Black Hat USA 2015‘in anısına, 6 Ağustos 2015 Saat 24:00’a (Türkiye saati ile) kadar son blog yazım olan Kim Arıyor ? yazısını, #Hack4Career hash tagi ve @MertSARICA mention’ı ile birlikte tweetleyen 3 Twitter takipçime, Black Hat mağazasından satın aldığım boyun askı ipini (lanyard) çekilişle hediye edeceğim.

Çekilişe katılanların tweetlerini favorilere ekleyeceğim için çekilişe katılıp katılamadığınızı kolaylıkla öğrenebileceksiniz.


Çekiliş sonucu, 7 Ağustos tarihinden sonra Twitter hesabım üzerinden duyurulacaktır.

Black Hat USA 2015 Hediye



Çekiliş kuralları:

  • Bir kişi, çekilişe bir defa katılabilir.
  • Twitter hesabının sahte, botnet ağında olması vb. şüpheli durumlarda çekilişe dahil edilmeyecektir.
  • Not: Hediye çekilişi sonuçlanmış ve Twitter hesabım üzerinden duyurulmuştur.

    image_pdfShow this post in PDF formatimage_printPrint this page
    8 comments
    1. Benim kanımda botnet’lik var. 1. tweeti attım url eklemedim, 2.tweeti attım hashtag yok, 3.tweet te umarım ayarı tutturmuşumdur. :)

      1. @emre: Hack RF kadar büyük olmasa da, çam sakızı çoban armağanı kıvamında başka hediyelerim olacak merak etme :)
        @Y.: Black Hat ile ilgili baştan sona bir bir yazı yazacağım, not alıyorum bol bol.
        @Kemal: Gerçek dünyaya hoş geldin.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You May Also Like
    Read More

    WhatsApp Dolandırıcıları

    If you are looking for an English version of this article, please visit here. Son günlerde hemen hemen WhatsApp uygulaması kullanan herkesi rahatsız eden yabancı cep telefonu numaralarından gelen çağrılardan, mesajlardan ben de yakın zamanda nasibimi aldım ve tabii ki diğer dolandırıcılıklarla ilgili yazılarımda (Kripto Para Dolandırıcıları, LinkedIn Dolandırıcıları, Instagram…
    Read More
    Read More

    SIM Kart Dolandırıcılığı ile Mücadele

    If you are looking for an English version of this article, please visit here. Günümüzde, kullandığımız e-posta hesabından sosyal medya hesabına, internet bankacılığı hesabından geliştirdiğimiz yazılımın kaynak kodunu barındırdığımız hesaba kadar giriş (login) esnasında güvenliğimiz için iki faktörlü kimlik doğrulama kullanıyoruz veya kullanmaya zorlanıyoruz. İki faktörlü kimlik doğrulama denildiğinde son…
    Read More
    Read More

    Operasyon Güvenliği (OPSEC)

    If you are looking for an English version of this article, please visit here. Sosyal medyada, ağlarda siber güvenlik uzmanlarını takip ettiğinizde veya siber güvenlik ile ilgili sunumlara göz attığınızda kimi zaman “OPSEC FAIL” şeklinde ibarelere rastlarsınız. Buralarda çoğunluklukla APT grupları tarafından ve/veya zararlı yazılım geliştiricileri tarafından yapılan önemli operasyonel…
    Read More
    Read More

    e-Devlet Hacklendi mi?

    If you are looking for an English version of this article, please visit here. Öncelikle yazının sonunda söyleyeceğimi başta söyleyeyim, “Hayır, hack-len-me-di!” Peki bu durumda vatandaş olarak rahat bir nefes alabilir misiniz ? Maalesef hayır. Bunun sebebini de yazının devamında okuyabilirsiniz. Zaman zaman hortlayan “e-Devlet Hacklendi!”, “e-Devlet verileri çalındı!”, “85…
    Read More
    Read More

    LinkedIn Dolandırıcıları

    If you are looking for an English version of this article, please visit here. Uzun yıllardan beri sosyal ağları ve medyayı etkin kullanan bir siber güvenlik araştırmacısı olarak bağlantılarım arasında yer alanlarınız özellikle hafta içi LinkedIn ve Twitter üzerinden okuduğum ve beğendiğim siber güvenlik makalelerini, haberleri paylaştıklarımı farkediyorlardır. Twitter hesabımın…
    Read More